duminică, 18 octombrie 2015

Dacia Speia - ZIMBRU CHIŞINĂU, 17.10.2015

Deaplasările de la Speia sunt mereu pline de adrenalină, buna dispoziţie şi acţiuni. Despre celelalte deplasări puteţi afla AICI 1, AICI 2 şi AICI 3.


Nu e secret pentru nimeni că conducerea clubului Dacia, se află în conflict direct cu suporterii zimbrişti, astfel şi de data aceasta am fost interzişi pe arena de la Speia. În această ordine de idei a fost publicat următorul comunicat.

Înainte de meci, la baza stadionului Zimbru, am avut o mică discuţie cu fotbaliştii de la care am cerut să dea toate forţele în teren.


Cu toate că am fost interzişi, Oastea Fiară şi Rebelii Ultra, au făcut deplasare cu automobilele proprii. În Speia o parte din suporteri au intrat în incinta stadionului şi după ce au fost "descoperiţi", au ordonat să închidă porţile, ca să nu pătrundă nici ceilalţi zimbrişti. Astfel, s-a ajuns la paradoxul când nu le se permitea nici sătenilor să intre.
După câteva minute s-a luat hotărârea să ne adunăm la porţile stadionului şi să susţinem echipa. Ulterior s-au apropiat şi băieţii de la BB.Steagul deplasării (pentru daci, aceasta e doar un pamflet =)

La un moment dat am văzut că sectorul dacilor a început să se agite şi poliţia repede s-a îndreptat în direcţia dată. S-a dovedit, că un grup de liceeni, aduşi sub pretextul unor vizite turistice, au ajuns la stadion în sectorul gazdelor ca să pară numărul mai mare. Tinerii au fost superbi, scandând în sector "Zimbru, Zimbru!" =)

La pauză am hotărât să le facem cadou "dacilor" noul banner - "Underground Moldovenesc" şi l-am lăsat la intrarea de la Speia.Istoria bannerului a apărut de aici:


 "SENTIMENTELE NOASTRE PESTE GRATIILE VOASTRE"

La Şerpeni:După meciul Dacia Speia - Zimbru Chişinău, Oastea Fiară şi Rebelii Ultra urmăresc autocarul "dacilor", care se îndrepta spre Chişinău. Când aceştea se opresc la popas, zimbriştii ies din automobile şi îi ataca. Şoferul apasă acceleratorul şi "dacii" se îmbulzesc la uşile autocarului, urcînd din mers, iar restul drumului s-au deplasat cu viteza de peste 140 km la oră. Ulterior, atleţii au fost telefonaţi pentru a ieşi la un nou popas, la care am primit refuz.

Momentul atacului e fotografiat din autocarul "dacilor". =)

 P.S. Băieţii salută atleţii!
Numai ZIMBRU!!!