sâmbătă, 31 octombrie 2015

Petrocub Hânceşti - ZIMBRU CHIŞINĂU, 31.10.2015

Cu siguranţă e cea mai tare deplasare din acest sezon. În Hânceşti am ajuns în jurul orelor 11 unde a fost improvizat un mic grătar. Berea şi micii au creat buna dispoziție de dinaintea meciului.

La stadion am fost întâmpinaţi de poliţia locală şi din primele minute discuțiile nu au avut loc pe un ton diplomatic. Am aranjat steagurile de gard şi am început a încuraja echipa iubită.
În pauza meciului un suporter zimbrist a sărit gardul stadionul şi a ajuns în grădina unui localnic, de la care ulterior a procurat o sticlă de vin, care a fost adusă în sector şi consumată în timpul meciului. Poliţia era nedumerită de îndrăzneala nostră, dar nu a întreprins nimic.


Spre sfârşitul partidei au avut loc mici incidente cu poliţia şi localnicii. Totul a pornit de la faptul că băiatul de mingi refuza să dea balonul jucătorului zimbrist Alexandru Starîş, atunci când scorul era de 1 la 1. Acesta s-a enervat şi a aruncat cu mingea în băiat. Fotbaliştii ambelor echipe au început a se lua la harţă, la care s-au alăturat şi ultraşii Zimbru.Urmează al doilea gol, fluierul final şi suntem alături de jucători în teren, celebrând victoria.Tineretul Oastea Fiară


Numai ZIMBRU!!!