joi, 19 aprilie 2018

Cupa Moldovei, 1/4 de finală: ZIMBRU CHIȘINĂU - Zaria Bălți, 18.04.2018

Iată ca a mai trecut încă un meci din acest an și rezultatele ce țin de dezvoltarea sectorului sunt îmbucurătoare. La meci au susținut frenetic echipa circa 250 de suporteri, o cifră destul de bună pentru o partidă disputată în zi de muncă. Decizia de a unifica forțele într-un sector comun dă roade și munca depusă zi de zi demonstrează că mergem spre calea cea dreaptă. Este foarte plăcut să vezi în peluză și foarte mulți tineri, care de fapt reprezintă acea generație de care avea nevoie mișcarea zimbristă. Vreau să-i încurajez și să-i îndemn să țină steagul sus mai departe pentru că ei reprezintă acea forță care îi va readuce peluzei culoarea de pe vremuri.Dat fiind faptul că meciul dat a avut o importanță majoră în drumul spre cupele europene, s-a luat decizia de a afișa un mesaj de încurăjare pentru jucători.

”Să apărați cu mândrie ale noastre culori sfinte
Azi vrem victorie, OBLIGATORIU ÎNAINTE!”
Referitor la suportul vocal menționez că a fost la nivel maxim. S-a cântat practic non-stop cele 120 de minute, iar golul din minutul 121 a făcut ca peluza să răbufnească cu o forță și mai mare, iar cântecul ”Orice ar fi...” a cuprins tot stadionul.

Sunt convins că lucrurile bune vor continua și îi îndemn pe toți cititorii să vină în peluză să susțină cea mai iubită echipă de fotbal din Chișinău.

Să vină Cupa în Chișinău!


Numai ZIMBRU!!!