duminică, 15 aprilie 2018

DN, Etapa 3: Zaria Bălți - ZIMBRU CHIȘINĂU, 14.04.2018

Iată că s-a jucat și a treaia etapă din DN, dar Zimbru din nou pierde puncte. Deși putem spune că cele 3 puncte râvnite a fost furate de arbitru, care a anulat un gol perfect valid de Starâș. Să nu uităm și de bara în ultimele minute de prelungire. Deci, norocul nu a fost de partea noastră pe teren și sperăm că lucrurile vor decurge total diferit miercuri în meciul de cupă împotriva aceleiași echipe Zaria.Referitor la deplasare putem spune că a fost una destul de fierbinte. La meci au mers circa 60 de persoane - o cifră cu mult mai mică decât deplasarea de la Orhei, dar trebuie să luăm în calcul că e o cifră destul de bună pentru perioada sărbătorilor de Paști.

La Bălți ca și în anii precedenți am fost întâmpinați de o groază de colaboratori de poliție, au mobilizat chiar și batalionul cu destinație specială ”Scorpion”. Îmbucurător este faptul că s-au comporat civilizat și nu au provocat ca trei ani în urmă, după care au fost reținuți mai mulți suporteri zimbriști.

Interesant este că suporterii bălțeni anul acesta deschis și-au declarat antipatia față de suporterii Zimbru. În timpul primei reprize ei au scandat ”Мы вас повесим и закопаем” (Noi vă vom spânzura și vă vom îngropa”). Reacția nu s-a lasat așteptată, fiind strigate mai multe lozinci împotriva lor, dar și le-am reamintit de fularele pierdute la  Nisporeni. Probabil din cauza aceasta în pauză s-au apropiat în spatele sectorului în care eram dislocați, dar poliția a curmat orice acțiune de ”dansuri”.


Probabil că mulți vor dori să afle ce s-a întâmplat după meci. Reieșind din cele întâmplate în ultimii ani, vă accentuăm doar că a fost foarte fierbinte și autocarul, care ne transporta, a rămas fără două geamuri.

Mergeți în deplasări și susțineți Zimbru!


Numai ZIMBRU!!!