luni, 2 aprilie 2018

Milsami Orhei - ZIMBRU CHIȘINĂU, 01.04.2018


Primul meci din acest sezon era așteptat cu mare nerăbdare de toată suflarea galben-verde. În deplasarea de la Orhei au plecat 100+ suporteri. Un lucru frumos s-a întâmplat – la meci s-au mobilizat atât tinerii, cât și garda veche,iar unii din ei au venit la meci chiar și cu copii. De menționat că am avut parte și de un reprezentant de la Iași.
Deplasarea e un lucru foarte important pentru suporteri. Doar în deplasări poți simți romantismul ultraseriei – cântece în autocar, voie bună și multă bere (excepție huliganii, care propagandează modul de viață sănătos :). Așa că zimbriștii, care pentru prima dată au mers în deplasare, au fost ajutați cu mare plăcere de „bătrâni „ să guste din licoarea lui Bachus.

Ajunși la Orhei luăm decizia de a coborî din autocare și a face o mică plimbare prin oraș. Ca prin minune dăm lângă casele stadionului de suporterii orheieni. Mici incidente, dar nu ne implicăm activ (experiența de anul trecut ne face să fim mai precauți în apropiere de ACAB).

Pe stadion suportul vizual era la 10 din 10, comparând cu ultimele meciuri oficiale. Din punct de vedere vocal mai avem de lucru. Prima repriză s-a cântat la maxim, dar în a doua (posibil din cauza oboselii, dar și ca urmare a efectului licoarei lui Bachus) cântecele nu mai erau așa sonore.

În timpul meciului 3 suporteri galben-verzi au fost reținuți de către polițiști după ce au arătat mai multe gesturi obscene în apropierea nemijlocită a fanilor orhieni. Fiind amendați, ulterior au fost eliberați.

Din punct de vedere al jocului nu am observat o prestație deosebită din partea ehipei. Avem o echipă tânără, bine închegată, dar ducem lipsă de atacanți experimentați. Am avut două-trei momente de gol, dar nu am profitat de acestea ocazii și fortuna ne-a pedepsit. 1 - 0 Milsami învinge pe drept. Să sperăm ca pe viitor vom avea o prestație cu mult mai frumoasă din partea jucătorilor. Orice ar fi, te vom iubi...

Mergeți in deplasări, susțineți Zimbru! Trăiți așa cum vă spune sufletul, nu anturajul sau moda!
Numai ZIMBRU!!!