joi, 10 mai 2018

Cupa Moldovei,1/2 finală: ZIMBRU CHIȘINĂU - Dinamo Auto Tiraspol, 09.05.2018

S-a întâmplat o minune – Zimbru va juca in finală! Altfel nu putem spune despre ceea ce s-a petrecut în timpul loviturilor de departajare. După ce jucătorii Zimbru au ratat primele trei penalty-uri, aceștia au reușit să învingă. Sigur că au cedat nervii dinamoviștilor, dar un merit aparte l-a avut și tânărul portar Tîmbur, care de fapt poate fi numit omul meciului.

Altceva despre meci nu putem menționa mai nimic. Jocul echipei s-a deosebit total față de cel din campionat, când Dinamo Auto Tiraspol a fost învinsă cu scorul de 3:1. Nu am mai avut parte de atacuri periculoase, iar balonul mai mult se afla la mijlocul terenului.

Referitor la peluză din nou putem bifa o prezență destul de bună. Sectorul 8 a fost plin și acest fapt devine îmbucurător. Fenomenul ultra devine interesant pentru tineri, care de fapt și constituie actuala masă a suporterilor zimbriști. Să sperăm ca nu ne vom limita doar la această prezență și pe viitor vom reuși să umplem și sectorul alăturat.


Acum ne rămâne să ne pregătim serios de finală. E nevoie să ne mobilizăm și să venim în număr cât mai mare la meci! Doar așa vom ajuta echipa să obțină victoria!


Să vină Cupa!Numai ZIMBRU!!!